суббота, 9 октября 2010 г.

GENTI SI POSETE


2010: Genti si posete

modele de posete 2010, posete la moda in 2010, model ede gentiInflorate sau cu forme captivante, din material neaparat reciclabil sau acoperite de perle, gentile la moda in 2010 au un lucru in comun: sunt mari, sau in termeni de specialitate, „oversize“. In sezonul primavara-vara 2010, dimensiunile posetelor vor fi uriase, amintind mai degraba de o geanta de voiaj.

A trecut vremea gentutelor unde abia aveam loc sa ne punem trusa de machiaj sau cheile de la apartament. Acestea se vor purta numai la tinute de seara.
Printre gentile „hot“ ale acestei perioade putem aminti de creatiile Roger Vivier, extrem de ravnite de doamnele in pas cu moda. La fel de ravnit este si ultimul model al stilistului Marc Jacobs care, desi nu a fost inca lansat in magazine, este asteptat cu nerabdare de reprezentantele sexului frumos, care au avut ocazia sa admire creatia doar in fotografii.

Lista de asteptare si pentru fanele Armani pentru „Amalfi bag“, care este epuizat peste tot. Geanta din piele de piton aduce putin cu forma unui cufar de mici demensiuni, avand un sistem de inchidere special din metal, inscriptionat cu initialele stilistului.

genti posete 2010 modele, ce posete s epoart ain 2010 modele pentru genti , genti de seara 2010, modele de genti zi seara cocktail, posete trendy pentru 2010, ce modele de genti posete se poarta modele de rucsacei la moda 2010Pentru asa-numitele „bag victims“, noua obsesie poarta numele celui mai recent model YSL, care poate fi admirat pe bratul unor dive precum Kate Moss, Lindsay Lohan, Sharon Stone si Demi Moore.

Desenata de italianul Stefano Pilati pentru casa de moda franceza, maxigeanta cu lacatel este extrem de populara. Vedetele se dau in vant dupa noul model, optand pentru versiunea in negru. Insa versiunile propuse sunt multe, de toate marimile si in toate culorile. De la Dior vine Gaucho Bag. Noul model al casei franceze concureaza cu sanse mari la titlul de „geanta anului“. Gaucho Bag este realizata din piele de vitel, in doua nuante, fiind impodobita cu simpatice accesorii din metal, toate purtand marca Christian Dior.
Gentile unisex, foarte la moda in 2010
Fantezistul designer britanic Edson Raup s-a gandit sa recicleze gecile masculine achizitionate din magazinele second hand londoneze si a creat originale genti unisex cu multe buzunare.

Costa destul si sunt extrem de populare printre tinerii dornici sa fie in pas cu moda. Pentru a ura „bun venit“ primaverii, puteti alege o geanta colorata cu motive florale.
Genti accesorii 2010 modele gentute si posetute la moda in primavara vara 2010 toamna iarna 2010Toti stilistii ofera fel de fel de modele, pentru toate gusturile si toate ocaziile. Mari si elegante sau miniaturizate si romantice, cu imprimeuri sau aplicatii, pe mai toate gentile, de la cele sport si pana la elegantele posete de seara trandafirii, margaretele & co. sunt vedetele.

Firma italiana Momaboma propune ecologistilor genti reciclabile. Gentile si accesoriile companiei sunt realizate exclusiv din material reciclat: saci de ciment, anvelope sparte, pagini de ziare, harti etc. Fiecare exemplar reprezinta un unicat si este realizat manual.

O moda experimentala care se potriveste femeilor-manager, mereu atente la ultimele tendinte ale modei. Situate dintotdeauna undeva sus in topul preferintelor pasionatelor de moda, gentile au inceput sa fie mai vanate chiar si decat hainele si pantofii.
Demult, orice doamna avea in dulap o geanta albastra si una neagra. Una pentru zi si una pentru seara. Acum, isi cumpara una pe sezon. Gentile pot deveni o adevarata obsesie. Exista doamne care dupa ce au asteptat luni intregi un model Birkin de la Hermes, pentru care au platit 6.000 de euro, isi pastreaza noua achizitie in dormitor, pe un scaun, pentru a o privi din cand in cand, asa cum face un colectionar de obiecte de arta.

Gentile sezonului

Gentile sezonului1. Geanta din material lacuit
2. Geanta din piele cu funda
3. Geanta matlasata
4. Geanta tricotata cu manere din piele si lemn
5. Geanta gri emtalizat cu manere lucioase
6. Geanta rosie din material lucios
7. Geanta cu broderie si imprimeu floral.
8. Geanta in doua nuante de mov.

Комментариев нет:

Отправить комментарий