суббота, 9 октября 2010 г.

MODA ROCHII IN 2010


Moda rochii in 2010

modele de rochii 2010Lungi, pana la genunchi sau scurte, rochiile vin sa faca senzatie in sezonul primavara - vara 2010, iar designerii le ridica la rang de "must have".
O primavara si o vara calduroase anuntau meteorologii, asa ca designerii au hotarat: pentru zilele caniculare tinuta cea mai potrivita este rochia.
Rochii retro
Vaporoasa, transparenta, lunga sau scurta, nu mai conteaza, creata, bineinteles, in stil retro, de fapt, urmand croiala inspirata din anii de aur ai cinematografiei europene.
Rezultatul, rochii cu aspect metalic, care imbraca orice silueta, deoarece sunt croite pe modelul larg.
Si cum accesoriile nu trebuie sa lipseasca, intra in scena lanturile imense, crosetate sau, de ce nu, curelele late, prinse fie sub bust, fie pe mijloc, subliniind talia.
Imaginatia creatorului a mers mai departe.
Asa ca nu trebuie sa surprinda in acest sezon rochiile vaporoase, care pot ascunde sub tesatura kilograme in plus sau care pot la fel de bine sublinia curbele armonioase. Matasea i-a inspirat, se pare, pe marii designeri sa creeze aceste modele care amintesc de traditionala ie.
De asemenea, sunt propuse rochiile brodate, croite asimetric, in culori calde, cu nuante de bej sau auriu. Bogatia verii se poate reflecta intr-un model „pretios“, elementul indraznet fiind sacoul subtire, din stofa fina, din bumbac sau satin, purtat direct peste rochie.
De retinut ca sacoul de vara trebuie sa fie colorat, sa aiba nasturi stralucitori sau ceva care sa-l scoata in evidenta.

modele rochii scurte lungi modele de rochii la moda in 2010Rochii 2010: materiale naturale si fluide
Si femeile romantice, dar sofisticate se vor regasi in noua colectie primavara-vara, designerii realizand pentru ele haine din materiale creponate, stralucitoare, foarte transparente, in culori pale.
Pliurile asimetrice, volanele, gulerele rotunde, creponate, inspirate din moda victoriana sunt elementele-cheie ale pieselor vestimentare destinate firilor romantice.
Rochia scurta, cu pliuri numeroase si decolteu amplu, realizata din material stralucitor, vine sa completeze garderoba celor care sunt adeptele acestui stil, de altfel, foarte potrivit pentru o seara speciala.
Pentru o petrecere in club, centura lata este potrivita cu rochia stralucitoare.
Materialul fluid si modelul simplu dau o nota de naturalete si clasicei rochii albe, care poate fi purtata intr-o zi obisnuita la serviciu.


ce rochii s epoarta in 2010, moda pentru anul 2010 rochii tinute cu rochii sexy, modele frumoase 2010



Pentru o zi de vara, rochia scurta asimetrica din matase aduce o nota de eleganta si pune in evidenta picioarele. De asemenea, rochia lunga, "gogosar", decoltata si stransa sub bust, din organza, este potrivita unei petreceri de vara. La moda sunt si rochiile simple, transparente, prinse intr-o bentita neagra. in plus, ele pot fi innobilate cu un guler victorian, transformandu-se astfel intr-o tinuta speciala. Si tinerele dinamice vor gasi ceva potrivit temperamentului lor in noua colectie.
Pentru o seara speciala, o rochie vaporoasa din material gri, inviorata cu o curea lata din material rosu si cu catarama din piele. Pentru o zi insorita de primavara, se poate alege o rochie cu elemente florale portocalii si negre, iar pentru o petrecere, cea mai potrivita ar fi rochia rosie cu decolteu amplu, care va poate aduce cu usurinta in centrul atentiei.

Un nou trend la Galliano
Senzationalul si ineditul vin in acest sezon de la John Galliano, care sparge tiparele cu o colectie foarte pretioasa, de inspiratie asiatica, in nuante stridente si cu taieturi complicate. Creatiile sale au facut furori pe podiumurile de la Paris, si nu numai. Au incantat, deopotriva, rochiile de seara cu un sal amplu si broderie, ideale pentru o silueta perfecta, dar si rochia-kimono in culori tari si cu imprimeuri florale de mari dimensiuni. Nici rochia de matase impodobita cu multe pliuri si broderii inspirate din arta japoneza nu a trecut neobservata, incununand intreaga colectie.
  Articol Publicat la data de 22.10.2009
Comentarii adaugate: 1
Adauga un comentariu pentru acest articol.
Vezi toate comentariile

Комментариев нет:

Отправить комментарий