суббота, 9 октября 2010 г.

ROCHI DE MIRESE



Orice fata viseaza sa imbrace cel putin odata o rochie de mireasa in unul dintre cele mai importante momente din viata fiecarei femei:casatoria cu persoana iubita si de care vrea sa isi petreaca alaturi intreaga viata. Printre multiplele pregatiri pentru nunta, cel mai important este alegerea rochiei de mireasa pentru ziua cea mare dintr-un numar urias de rochii de mireasa pe care le poate alege si care poate face o nunta un succes sau un esec.
Tendintele si moda pentru rochii de mireasa nu este la fel de schimbatoare ca si moda altor articole de imbracaminte.
Rochii de mireasa moderne, rochii de mireasa clasice, rochii de mireasa retro pot fii purtate in orice sezon, depinde doar de gustul miresei care va imbraca acea rochie.
Apar intodeauna noutati in ceea ce priveste culori, materiale, design, accesorii pentru rochii mireasa, insa de cele mai multe ori mireasa isi va lege ceea ce ii place si nu ce se poarta.
Rochii de mireasa in stil retro pot la fel de unice si deosebite ca si rochii de mireasa in stil contemporan.
La fel cum unele rochii de mireasa pot sa avantajeze sau dezavantajeze persoanele care le imbraca, tot asa si miresele pot pune sau nu in evidenta frumusetea rochiei de mireasa.
Am incercat sa aleg cateva modele de rochii de mireasa care m-au impresionat si care sigur ar face impresie in ziua nuntii:
Rochii de mireasaRochii de mireasaRochii de mireasaRochii de mireasa
Rochii de mireasaRochii de mireasaRochii de mireasaRochii de mireasa
Rochii de mireasaRochii de mireasaRochii de mireasaRochii de mireasa




Комментариев нет:

Отправить комментарий